Anmeldelser

Et av hovedprinsippene som vi veiledes etter i vårt arbeid er å være oppmerksomme i å lytte til pasientenes svar. Vi leser alltid i detalj hver anmeldelse fra våre kunder.

Oksana

Tusen takk, Dr. Vladimir Valentinovich, du er både en fantastisk person og en eksepsjonell spesialist!!! Takket være din behandling og unike tilnærming fikk vi den 10. april vår dyrebare lille jente. Du visste alltid nøyaktig hva du skulle si for å muntre oss opp. Til tross for alle feilene mistet du aldri håpet og fortsatte å komme med nye behandlingsplaner inntil vi omsider lyktes.

Jeg takker deg nok en gang og ønsker deg lykke til i ditt harde arbeid!

Catherine

Jeg er aldri så takknemlig for Dr. Asharina, som klarte å gi meg håp på en dag å bli mor igjen. Etter en spontanabort og alvorlige komplikasjoner, ville alle andre leger bare trekke på skuldrene og ba meg prøve hardere og fortsette å vente. Dr. Asharina, derimot, fant ut problemet under det aller første besøket og foreskrev en passende behandling. Nå håper vi på positive resultater.

Ruslana

Jeg vil gjerne takke Altravita-ledelsen for å ha ansatt en så fantastisk lege som Saida A. Magomedova. Hun er virkelig en fremragende spesialist på sitt felt. Dr. Magomedova er rolig, tålmodig, høflig og, enda viktigere, veldig erfaren! Selv om hun ikke har så mange års erfaring, er hun svært kunnskapsrik. Takket være hennes ferdigheter ble jeg og mannen min foreldre!

Takk, Saida Aligadzhievna! Fra bunnen av våre hjerter ønsker vi deg lykke, lykke og god helse!

Igor

Jeg var først for å se Elena Alexandrovna i juni. Spermogrammet mitt var dårlig. Legen sa at det var på grunn av hormonnivået mitt og foreskrev en behandlingsplan. Etter en måned kunne vi allerede se positive endringer. Selv om det fortsatt ikke er perfekt, håper jeg på ytterligere forbedringer. Medisinen er dyr, men den virker virkelig. Det er åpenbart at legen vet hva hun gjør. De tar tester og foreskriver umiddelbart behandling – veldig effektivt. Etter de siste spermogramresultatene er jeg mye mer optimistisk om det hele.

Dmitry

Jeg har mottatt behandling fra Dr. Mereschyakova i en måned, og for å fortelle deg sannheten, sammenlignet med andre leger er hun en ekte profesjonell. Jeg har lidd av prostatitt i over et år, i det siste klarte jeg ikke engang å sove på grunn av hvor vondt det gjorde. Før jeg besøkte Dr. Mereschyakova, har jeg vært hos to andre leger. Jeg gjorde all massasje og fysio de foreskrev, brukte enormt mye, men dessverre til ingen nytte. Men da jeg kom til Dr. Mereschyakova merket jeg forskjellen med en gang!

Jeg tar medisinene hun foreskrevet, og symptomene som pleide å plage meg så mye, er nå nesten borte.

Yuliya

På vegne av familien vår vil jeg takke Dr. Ekaterina Valerievna Utisheva. Doktor Utisheva, vennligst godta eller dypeste takknemlighet for vår lykke og velsignelse, for vår lille gutt som nå allerede er 2 måneder gammel! Du er magisk! Jeg kan ikke understreke det nok hvor viktig det er hva du gjør for folk som oss. Jeg ønsker deg stor suksess i ditt viktige og givende arbeid. Måtte dine kolleger og pasienter også være fornøyde.

  Legg igjen din tilbakemelding
  Navn
  E-mail
  Din beskjed

  Gjør en avtale
  person_outline
  Navn
  phone
  Telefon
  mail_outline
  E-mail
  Din beskjed
  arrow_upward